Flet 27-υj. eçαrja që e ka b. ërë me shumë b. υrra të mοshυar dhe nga 80 υjeç: Kam b. ërë shυmë ραra s’dua ta di për…

Quhet Andrea Werhun, eshte vetem 27 vjeçe nga Toronto dhe ka qellim te sensibilizoje opinionin pu/blik per punen qe ajo ben.

Se fundmi ajo ka pu/blikuar librin “Mo dern Wh. ore”, që e përkthyer (në mënyrë të moderuar) në shqip do të thotë “Pr. osti tuta moderne”. 

Siç thotë autorja, synimi eshtë të heqë disa paragj.ykime mbi punonjëset e s. eksit, njohur edhe si ‘esk.ortë’.

Andrea rrë/fen se përgjatë dy viteve ka shkuar me qindra klientë dhe një pjesë e tyre kanë qenë të moshuar, deri edhe 80-vjeçarë.

Për një orë ajo fitonte 200 deri në 300 dollarë. “Nuk sikletosem dhe as pe ndohem për atë që kam bërë.

E kam shijuar se. ksin me klientët, sigurisht edhe pagesën”, thotë ajo.