Foto e rraΙΙë, kush është bjoηdja me të cilën po përqafohet Edi Rama?

Fotografi austriak Hubert Lobnig, ka celur në galerinë “Zeta” në Tiranë, një ekspozitë të frymëzuar nga takimi i tij i parë më Shqipërinë në vitin 1992.

Fotografitë që kanë ngacmuar më shumë audiencën kanë qenë ato të shkëputura nga

shtëpia e cuditshme e kryeministrit Rama, në atë kohë pedagog në Akademinë e Arteve.

Përvec fotos ku dukej një dhomë e kthyer në studio pikture, dhe një mur i ngjyer me të kuqe ku binin në sy shkrimet me të bardha, një tjetër fotografi ka kuriozuar publikun.

Eshtë pikërisht fotoja ku kryeministri po përqafohet me një bjonde.

Lobnig nuke ka thënë emrin e personazhit, por ka treguar se është pedagoge.