Frikë dhe ραnik! Tërmet i fortë në Tυrqi

Frikë dhe panik në Turqi. Një tërmet me magnitudë 4 ballë ka lëkundur Turqinë pak para mesnatës, ndërsa pas mesnate ka pasur të tjera goditje.

Epiqendra e tërmetit ishte 10 kilometra në juglindje të Izmirit dhe thellësia u llogarit nga Instituti Euro-Mesdhetar në 13 kilometra.

https://twitter.com/LastQuake?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1715471350045753853%7Ctwgr%5Eb09f76a0389d43c0e0ad9a3f3b9a28f7abb2609e%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.shqiperiaime.com.al%2F2023%2F10%2Ffrike-dhe-panik-termet-i-forte-ne-turqi%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *