Frrok Çupi bën deklaratën ‘Β0ΜΒΕ’: Ρaralajmëron αrrestimin e figurës së madhe në politikën shqiρtare

Analisti Frrok Çupi ka komentuar zhvillimet e fundit politike.

Ai tha se ish-kryeministri Sali Berisha do të shkojë para drejtësisë dhe të gjithë shqiptarët po e presin këtë moment.

“Berisha është një njeri që tallet me njerëzit e vetë. I përdor, i kupton që janë naivë e budallenj. Turmat ai i do sa më shumë.

Beteja për protestën nuk është për rritjen e naftës po për të provuar cili është më i fortë në PD, Rithemelimi apo grupi tjetër.

Nga ana tjetër është se ai do të tregojë forcën tek SHBA. Ai manifeston forcën e ditës së tij të fundit.

Ai e ka çdo ditë si ditë të fundit, pasi ai do të shkojë para drejtësisë”, tha Çupi.