Fuηdi i Βotës? AΙarmohet Gjermania, shikoηi çfαrë bie nga qieΙΙi…

Gjermania është përfshirë nga moti i keq. Në një video të publikuar në rrj etet so ciale shihet se si breshër me diametër të madh bie mbi Bavari. 

Breshëri i madh ka përfshirë në mënyrë të veçantë zonën e Mynihut ku intensiteti dhe madhësia e breshrit ka qenë pothuajse sa një kajsi.

Si pas ojë shumë persona janë p la go sur dhe shumë makina, çati shtëpish janë dë mtu ar rëndë.

Ndërsa në Berlin janë ndarë në rrje tet soc iale video që tregojnë rrufe të mëdha në qiell.