Gαzetari nxjerr videon, Ja si ρroηari i televizionit k.ap nga të ρ αsmet ρuηonjësen

Një nga shumë ish-reporteret e televizonit Alpo, më tregoi dramën e saj personale, disa muaj më parë.

“Ai nuk e meriton të jetë pjesë e komunitetin tonë”, – më shkruajti ish-reporterja, S.G, sot një studente e vitit të dytë në master në Tiranë. Si fillim, ajo më kërkoi t’i ruaj identitetin e saj.

“E kam pasur ëndërr të isha gazetare, prandaj vendosa të punoja qysh gjimnaziste në Alpo TV”, – nis rrëf/imin ajo.

Prindërit e saj e kishin mbështetur, madje ata kishin bashkëbiseduan me administratorin i televizionit, Aristotel Petro.

Sipas saj, Petro ishte treguar i gatshëm ta punësonte në redaksinë e lajmeve. “Ai kishte një sjellje shumë të çu/ditshme ndaj vajzave të mitura”, – më thotë ajo. “Në fillim më prekte në faqe.

Sinqerisht mendoja se ishte thjeshtë një veprim inkurajimi, por shpejt ai shfaqi anën e tij më të ze/zë”, – më rrëfen ajo.

“Ai më shka/tërroj jetën! Ai më lën/doi shumë vetëm sepse unë isha e mi/tur”, – thotë ajo.

Për të, televizoni që administron ishte thjeshtë një karrem për vajzat e mi/tura. “Përmes televizoni ai joshte vajzat gjimnaziste dhe më pas ngopte ep/shet e tij. Ai është i së/murë.

Ai është m/ostër”, – vazhdonte të shkruaj ajo në inboxin tim në facebook. “E kam njohur personalisht dhe e di se çfarë njeriu është. Këto nga/cmime nuk i bënte vetëm me mua, por me të gjithë shoqet e mia që punonin në Alpo TV”, – tha ajo dhe sakaq shtoi:

– “Ai është njeri shumë i keq!”. Pavarësisht dramës per/sonale, studentja e vitit të dytë në master nuk e ka humbur refleksin e reporteresh.

SHIKO VIDEON