Gοdet sërish Alfred Cako: Ekonominë shqiptare e mbαjnë çυnat e Londrës, kush është një nga kοkat e Anglisë

Analisti Alfred Cako ka bërë një deklaratë të fortë sot në “Rrethi Katror”.

Sipas tij, ekonominë shqiptare e mbajnë në këmbë djemtë që janë në Londër të Anglisë dhe jo shqiptarët që punojnë në vend.

Ai gjithashtu tha se një nga kokat e Anglisë është një shqiptar nga Fieri, duke mos e përmendur emrin e tij.

“Ekonominë shqiptare e mbajnë çunat e Londrës. 1 mln e 700 mijë vedeta janë andej.

Dërgojnë mbi 10 mijë euro në muaj dhe 14 mld euro në vit baras me GDP e vendit tonë.

Çunat kanë korruptuar edhe policinë italiane edhe atë angleze.

Një nga kokat e Anglisë është një djalë nga Fieri, por nuk dua të përmend emra”, tha Cako.