February 25, 2024
Lajme

G. rυαjα υendos kamera në dhomën e g.jυmit dhe shοkohet me kë e b. ënte b. υrri i sαj kυr ajo nuk ishte…

“Kapa burrin duke e bërë me shoqen time të ngushtë, e madje në shtratin tim. Ajo ka qenë shoqja ime më e mirë për plot 20 vj/et.

Në kemi qenë në një dhomë lindjeje pasi sollëm në jetë vajzat tona dhe shoqëria jonë ishte shume e fortë. Ajo është 42 vj/eçe ndërsa unë dhe bashkëshorti im jemi 43.

Prindërit e saj hum/bën jetën vitin e kaluar e ndërsa bashkëshorti i saj e la për një tjetër… por unë isha aty për të dhe e mbaja pranë vetes.

Unë e dija shumë mirë që ajo kishte nevojë të ndihej e dëshiruar nga meshkujt dhe se do të fli/rtonte me të parin që do t’i dilte para por asnjëherë nuk më shkonte në

mendje se këtë do ta bënte me bashkëshortin tim. Unë tani nuk di çfarë të bëj…jam e shkatërruar”. Përgjigjja e psikologes:

“E di se si mund të ndihesh pasi është normale pas një goditjeje të tillë. Por mos e lësho veten!

Vërtetë shoqja jote ka kaluar një situatë shumë të vështirë në jetën e saj por kjo nuk e justifikon atë të bëjë atë çfarë bëri.

Nëse t’i nuk do të ndahesh nga bashkëshorti atëherë fol me të dhe bëji gjërat e sakta dhe tregoji se ky është i vetmi shans

që do t’i japësh. E ndërsa nga ana tjetër duhet të bësh shumë kujdes nga shoqja jote!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *