February 25, 2024
Lajme

G. rυαja b eqare: Β.υrrat në moshën 45 υj eçare janë ideαΙë, ρreferoj edhe…

Jana Hocking, prezantuese e motit, 35 vj/eçe, thotë se grupmosha 30 vjeça re është paraliz/uese.

Duke shkruar, ajo tha:“Po, ekziston një parantezë moshe që nuk duhet të tejkalohet nga asnjë grua që dëshiron të bëjë plane të ardhshme me një burrë.

“Nëse do të shkarkoni një aplikacion takimesh dhe do të vendosni preferencat tuaja për moshën, do iu këshilloja që të vendosni si kriter të dilni me 45 vjeçarë”, shtoi ajo.

Jana rekomandon gjithashtu edhe shënjestrimin e burrave të cilët janë nën moshën 30 vj eçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *