G. rυαja e xhaxhait i nxjerr në shί tje υ..rgj.ëriηë, 17-υje. çarja nga Tirana Ιuan nga meηdja nga cfare i ndodh…!!!

Pak javë më parë një vajzë e re iu drejtua policisë për të den.oncuar nusen e xhaxhait, pasi sipas saj, i kishte nxjerrë në shitje vir.gjërinë.

17-vjeç arja nga Tirana ishte shprehur para uniformave se 32-vjeçarja D.S, bashkëshortja e xhaxhait,

kishte folur me disa persona në Instagram dhe u kishte ofruar atyre mbesën e burrit.

17-vjeça rja vendosi në dispozicion të hetuesve edhe disa numra telefoni, që sipas pretendimit të saj, ajo ia kishte dërguar për të biseduar me meshkujt e supozuar.

Policia e Tiranës nisi hetimet për këtë çështje, por nuk ka akoma një rezultat nëse pretendimet për shitjen e virgj.ërisë janë të vërteta apo kanë mbetur në kuadrin e dyshimeve.

Vajza dyshon se kjo lëvizje nga nusja e xhaxhait të saj, pasi ajo i kishte zbuluar një lidhje jashtëmartesore.