“GJAKU NUK ΒËHET UJË” – Shqiptari i shρërngυΙur ρara 100 υiteve në Turqi e rυαn gjuhën dhe identitetin (video)

“Për herë të dytë po vij në Tetov shumë jam i kënaqur si musafir edhe e dua shqiptarinë edhe e kam ëndër të shohë shqipërin e madhe.

Cila mendon se është gjëja që  e bënë të veçant Tetovën?

Shumë domethënë special për trojet  e shqiptarëve dhe domethanë i ka disa vende historike më kanë marë këta shoket e mij edhe kemi shëtit prej mengjesit deri tani jemi duke shëtiti .

Si ju duket atmosfera sonte?

Atmosfera shumë bukur  mashallah gurbetçaret e paskan mbushur”. (Shikojeni videon këtu tek minuta 2:36)