Grυαja e b rαktis më një t jeter, ai i shkrεti i kërkon kthimin dhe dëshiron ta fαl (VIDEO)

Flamur Mema është 43 vjeç nga Maminasi.

Ai i është drejtuar sot emisionit “Me zemër të Hapur” në News24, pasi ka konflikte me bashkëshorten

e tij e cila është larguar nga shtëpia dhe sipas tij jeton me të dashurin.

Ç ifti ka 18 vjet martesë por kon.fliktet kanë nisur katër vjet më parë, kur Flamuri kuptoi që ajo fliste në rrjetet sociale me dikë tjetër