Grυaja Ια bαshkeshοrtin dhe femijet e saj ρer te dα shυrin 14 υjet me te rί se αjo

Një nënë 44-vjeçare bra.k.tis 3 fëmijët e saj dhe bashkëshortin me të cilin kishte 23 vite martuar për një djalë 14 vite më të ri se ajo.

Heidi Hepworth, 44 vjeçe, nga West Boldon, South Tyneside të Britanisë së Madhe, thotë se ka gjetur dashurinë e vërtetë me të riun nga Gambia, Mamadou ‘Salieu’ Jallow, 30-vjeç.

Dashuria e tyre nisi nëpërmjet komunik.i.mit në rrjetet sociale.

“Ne komunikuam për 3-4 muaj. Martesa ime kishte mba.ru.ar. Kam qenë ende e martuar kue komunikonim me Mamadou ‘Salieu’ Jalloë.

Më pas vendosa të larg.ohem dhe u takova me Salieu”, ka rrëfyer ajo.

Ajo tregon se Salieu nuk e dashuron për përf.iti.me fina.nc.iare.

“Ai nuk dëshiron as.gjë, sepse ka tre biz.nese. Ne kemi gjetur dashurinë e vërtetë”, shprehet ajo.