HABlTlN Stjuαrdesat shqiρtare, e thonë trοç: PO, e ke mi b. ërë disa herë dhe…!!!

S*ks në avion? Stjuardesat shqiptare e thonë tr/oç: PO, e ke mi bërë disa herë. Është…

Dy stjuardesat shqiptare kanë rrë/fyer pa dorashka eksperiencat e tyre dhe të veçantën për të qëndruar gjatë në ajër.

“Është një punë e bukur sepse ke një je/të shumë dinamike duke udh/ëtuar gjatë gjithë kohës në ve/nde të ndryshme.

I vetmi pr/oblem është që nuk je për familje pasi je lar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *