I koηtroIIυan ρjesët l ΝTlME në aeroport, SHlKONl reagίmin e υαjzës

Ky është një ndër momentet më të sikIetshme që ka ndodhur ndonjëherë në ndonjë aeroport.

Një vajzë e quajtur Angela Rye po kalonte në aeroportin e Detroidit, kur kontrollorja i ka thënë të hapë k ëmbët.


“Nuk do më kontrollosh va.glnën, apo jo?”, i ka thënë vajza e çuditur.

“Më duhet ta bëj”, iu përgjigj punonjësja teksa i f.ut duart.

Në ato momente vajza shp.ërthen në Iot dhe përfundon regjistrimi i videos.

Video ka hapur debate të shumta nëse këto masa janë normale apo jo. 

SHIKO VIDEON