Ikën në Gjermani të kërkojë g rυαn me dy fëmijët, shkodrani trυΙΙoset nga αjo që zbυΙon…

Mbrëmjen e sotme, një burrë nga Shkodra ka denoncuar në emisionin “Pa gjurmë” në Report Tv ikjen e gruas së tij bashkë me dy fëmijët.

Elton Beqiri tregoi se si gruaja iku në Gjermani pa ia treguar burrit destinacionin e saj.

Ajo i kërkoi prokurën e fëmijëve dhe ai ia ka dhënë.

Mirëpo, me të arritur atje, 4 vite më parë, ajo i ka fikur telefonin dhe nuk ia ka hapur më. 

Ai tregoi në emision: Më kanë marrë vetë fëmijët, kam folur.

Ajo nuk donte të fliste”. Ai ka vajtur vetë në Gjermani në kërkim të fëmijëve, por u përball me surprizën e hidhur.

Pasi u fut në Facebook për t’i shkruar për ta takuar, ai vuri re se gruaja e tij ishte martuar me një pakistanez dhe kishte ndryshuar edhe emrin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *