Ilir Meta: Më ka këshiΙΙuar mjeku të mos dal në TeΙevizor

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, ka folur për zhvillimet e fundit politike, duke zbuluar edhe nje keshille qe i ka dhene mjeku.

Ai nuk ka mundur t’i shpëtojë as pyetjes, se cila është arsyeja që kohët e fundit është shfaqur më pak në dalje mediatike.

Ai sqaroi se kjo ka ndodhur për shkak të gjendjes së tij shëndetësore, dhe sapo të rikuperohet do të rikthehet sërish.

“Jam këshilluar nga mjekët të qëndroj sa më larg të jetë e mundur ambienteve të mëparshme dhe toksike, deri në një moment rikuperimi të plotë, i cili po ndodh”, tha ai.