“Ishte i zόti ne k réυât, por me çdo kusht donte qe të mά.rtohéshim sa më shpejt”, 25-υ j.eçarja tregon “si ia ρυnǫi”djalit nga Kukësi!

Një vajzë 25-vjeçare ka shkruar në redaksinë e JOQ Albania për të treguar se një 30-vjeçar nga Kukësi kishte tentuar ta mas.htronte.

E reja tregon se ajo jeton jashtë Shqipërisë dhe për tre muaj kishte folur me 30-vjeçarin nga Kukësi.

Më pas kishte vendosur të vinte në Shqipëri për ta takuar dhe për ta njohur më mirë. Vajza tregon se ai e pyeste vazhdimisht se kur do martoheshin dhe ajo nisi të dyshonte se ai e donte vetëm për letrat.

Ndër të tjera e reja tregon se ajo vendosi ta vendoste në provë 30-vjeçarin dhe i tha se nuk i pëlqente aspak dhe i kishte thënë se lidhja midis tyre kishte mbaruar.

Më tej ajo tregon se pasi folën një orë në tel, ata u ndanë. 25-vjeçarja shkuan se pasi mbylli telefonin nuk kaluan as 10 minuta

dhe 30-vjeçari nga Kukësi i nisi një foto ku ai ishte duke u pu.thur me një femër tjetër, e cila kishte fëmijë në krahë.

Në fund ajo shkruan se ai duhet të ndihet keq që ka tra.dhtuar familjen e tij për interes dhe se ndihet shumë me fat që e zbuloi në kohë mashtrimin e 30-vjeçarit.