Jαm 36 υj eçαre nga rrethina e Tiranës , dυa të n.jοh dίkë edhe pse jam edhe e m .αrtυαr

Jam e martuar dhe kam dhe një vajzë të vogël dy vjeçare, kisha një martesë të lumtur, por ndodhi ajo që nuk ia dëshiroj ti ndoshë askujt në jetë.

Jetonim të lumtur me burrrin, por ai nderroi mendje vetem pinte tere naten,isha e vetmuar.

Unë kujdesem për burrin dhe për vajzën dhe ia dal ashtu si mundem me shumë probleme e sakrifica të mëdha

dhe tani më është shtuar edhe nevoja për të pasur ndonjë burrë për nevöja personale se nuk e shtyej dot kështu.

Në fillim isha e mërzitur shumë për burrin dhe vajzën, por tan

i jam pajtuar me fatin tim dhe kujdesem për familjen, por nevoja të shtyen të bësh edhe gjëra të tjera.

Jetoj afër Tiranës dhe me dëshir do ta pranoja një burrë nga Tirana ose rrethi i Tiranës.

Mund të takohemi dhe të njihemi në Tiranë mirëpres njerëz vetëm seriozë në komentet më poshtë dhe do ju shkruaj vetë.