Ja çfαrë i ndodh trυρit tuaj nëse rrini 1 javë pa k rγer ma.rrëd hënie

Ka të vërteta në atë që lidhjet in.time ofrojnë kënaqësinë më të madhe, si dhe çfarë i ofrojnë shëndetit tonë.

Aktivitetet se.ksuale kanë shumë përparësi për shëndetin tuaj, ndërkaq nëse pushojmë ta praktikojmë humbim disa gjëra të rëndësishme.

Shumë ekspertë tregojnë se mungesa e marrëdhënieve in.time për vetëm një javë tërheq me vete disa pasoja të mëdha.

Këto janë vetëm disa nga pasojat të cilat mund t’i keni nëse nuk bëni se.ks një javë.

Tensioni

Momentet intime me partnerin tuaj janë shumë të dobishme dhe të kënaqshme, andaj ndikojnë në zvogëlimin e stresit. Prandaj kur pushojmë së praktikuari humbin dobitë të cilat i kemi pasur nga se.ksi.

Seksi përmirëson aktivitetin fizik si edhe aktivitetin e trurit.

Problemet me zemrën

E dimë që ata të cilët nuk praktikojnë kurrfarë ushtrimesh kanë më shumë probleme me zemrën. Pasi që s.eksi është një lloj aktiviteti fizik, përmirëson shëndetin tonë.

Pos kësaj, meshkujt të cilët kanë pasur se.ks një herë në javë kanë më pak shanse të kenë problem me ereksionin, ndërsa ata të cilët një kohë të gjatë nuk kanë pasur se.ks kanë probleme të mëdha me ereksionin.

Mungesa e vetëbesimit

Kur ndërprisni marrëdhëniet me parterin, filloni të ndiheni e padëshirueshme. Mbase filloni të mendoni që me partnerin tuaj nuk shiheni shpesh për shkak që ai ose ajo nuk dëshiron.

Gjatë or.gazmës, hormonet si p.sh. tes.tosteroni, estrogjeni dhe prolaktina lirohen dhe ndikojnë në sjelljen tonë. Siç mund të shohim, të gjitha këto kanë lidhje me kënaqësinë tonë, por edhe në ruajtjen e shëndetit.

Nëse jeni të martuar apo jeni në lidhje dashurore, kujdesuni që të ndodhin këto gjëra në trupin tuaj.