Ja dha teIefonin të BlRlT për 5 minυta, nënα e re “truIIoset” kur SHlKON ekrαnin

Një grua ka marrë një mësim të dhi mbshëm pasi i la në dorë telefonin djaloshit të saj 2-vjeçar.

I vogli e mori në dorë atë dhe nisi ta përdorë pa mbikëqyrje duke e kyçur kështu për 48 vite, përafërsisht 5 dekada. 

Ai e hapi për të parë një video në YouTube dhe do të mund ta përfundojë kur të jetë 50 vjeç.

Mamaja e re nga Shanghai ia dha telefonin të voglit të saj në mënyrë që të shikonte video edukative.

Kur e mori pas 5 minutash ajo pa se ai i kishte futur disa herë rresht kodin gabim dhe e kishte kyçur kështu për 25 milion minuta.

Pasi e dërgoi telefonin tek një ekspert, ai i tha se zgjidhja e vetme ishte të formatonte sistemin nga e para. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *