February 25, 2024
Lajme

Ja ku ρërfuηdon mjekυ që kishte pΙan të mα rtοhej me Bleonën

Shprehu dëshirën dhe shpalosi planin e tij për t’u martuar me Bleonën, por mjeku nga Mati ka përfunduar në psikiatri.

Dalip Gjoka nuk ka mundur të përballojë presionin nga opinioni publik

për dëshirën e shprehur në media në lidhje me fiksimin për t’u bërë babai i fëmijëve të këngëtares.

Mjeku 64-vjeçar është sjellë nga Burreli në Tiranë mëngjesin e së premtes në spitalin Nr. 5 pas rëndimit të gjendjes shkruan Shekulli.

Bluzat e bardha kanë refuzuar që të flasin për diagnozën, por tregojnë se Dalipi vazhdon t’i përmbahet qëllimeve për lidhjen me Bleonën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *