Jam një υ. ajzë e m.artυar dhe b. υrri nuk më Ιejon të dal nga shtëρia! Nuk mundem pa dal, si do më…!

Pershendetje jam nje vajze e martuar me dy femije dhe burri nuk me lejon te dal nga shtepia.

Kemi 10 vjet bashke te martuar por ai rri gjithe diten neper klube dhe pi dhe nuk me lejon te dal nga shtepia. 

Nuk e di cte bej po cmendem dhe gjendjen ekonomike jemi shume dobet.

Prinderit e mi kujdesen nga kjo ane dhe me vjen shume turp.

Cdo dite me duket e njejte dhe cdo muaj dhe stine nuk po e kuptoj me. Gjithe diten ne shtepi dhe po me nxihet jeta. Cfare te bej?