Jam një g. rυa e m αrtύar rreth 26 υ jeçe nga Korça, kerkoj d. ίke qe me…

Dua të tregoj një histori mjaft të sikletshme dhe për këtë dua që të mbetem anonime por fotoja esht e imja vetem tua deshmoj se si dukem .

Jam një grua e martuar rreth 26 vjeçe nga Korça dhe para disa kohësh u njoha me një djalë rreth 30 vjeç nga Shqipëria e mesme.

Të dy u njohëm në punë, pasi tek puna ku punoja unë erdhi dhe ai.

Dua të them se tërheqja fizike mes nesh ishte e menjëhershme, dhe më duhet të them se që në momentin që e pashë doja të bëja pali.. me të.

Një ditë pas pune kolegu më ftoi për një kafe dhe unë pranova me kënaqësi. Pasi u ulëm në kafene nisi një

bisedë tejet interesante ku kuptuam se të dyve na pëlqente jeta e natës por edhe alkooli.Dhe kështu vendosëm që atë natë të shkonim.

në një nga klubet e Tiranës. Mes muzikës dhe alkoolit kolegu filloi dume më prekur nderkohe me ljmrohet

burri im icili me tha se do vonohet se kish shkuar tek mamaja ne fshate ithahs mir i dashur vonohu sa te duash

s e un do shkoj ke nji shoqe e imja qe ka ardh prej italie në pra,,,panicë duke më thënë se i pëlqente shumë

dhe unë në atë moment isha mjaft e eksituar dhe shpreha dëshirën time që të shkoja në shtëpinë pasi ekom prapanicen e madhe shum e dua nga

mbrapa edhe kur me kapi humba kontrolin por keshtu ne menjde me rrinte burri im i shkret i cili ishte tek mamja por.