Jetοi 8 υite në maηastir, m.υrgesha bie në DASΗURl me ρriftin…

Dikur ishte një murgeshë dhe kaloi plot 8 vite në një manastir, mirëpo tashmë është kthyer në një por/nostare. Kjo është historia e Yudi Pineda.

Vajza e cila ishte vetëm 10 vjeçe kur shkoi në një manastir për t’u trajnuar të bëhej një murgeshë. Kishin qenë murgeshat që shkuan në shkollën e saj dhe e bindën për t’u larguar.

Ajo ka treguar se atje brenda ndihej shumë e lumtur por pastaj ra në dashuri me një mësues fetar. Kjo e bëri që sapo mbushi moshën madhore, Yudi të largohej nga manastiri.

Ajo nisi punë në “Nestle” mirëpo pastaj takoi Juan Bustos, një person i cili po rekrutonte modele për chat line. Tashmë 28 vjeçe vajza nga Ituango,

Kolumbi ka rrëfyer se dëshiron të shkojë tri herë në javë në kishë dhe do të vazhdojë ta bëjë këtë, ndonëse tashmë është pornostare. 

Yudi ka treguar: “Unë shkova në Uraba dhe isha në shkollë kur murgeshat erdhën për të na vizituar, dhe e dija atëherë se doja të bëja atë gjë.

Më pas u largova pasi u dashurova çmendurisht me një mësues fetar. Pastaj takova Juan Bustos, i cili po rekrutonte modele për portalin e tij të tipit “ëebcam” të rritur.

Fillimisht ndihesha keq, por tani jam mirë. Unë ndihem mirë edhe kur shkoj në kishë. Asnjëherë nuk i anashkaloj lutjet e së premtes, takimet e së shtunës apo meshat e së dielës”.

Pineda pranoi se prifti i saj u përpoq ta bënte të arsyetonte për të mos u bërë një pornostare, por ajo injoroi këshillën e tij.