Kυksianja: Si zbυΙoυa SE KRETlN e kuηαtës që hiqej si e n dershme

Një vajzë ka zbuluar se kunata e saj tradhëton të shoqin dhe është në dilemë nëse duhet ose jo t’ja rrëfejë familjes së të fejuarit.

Kjo është historia e treguar. “Kunata ime bënte si më e ndershmja e kësaj bote. Por na doli një bishtpërdredhur. 


Jam e fejuar më një djalë kuksian dhe janë familje me norma dhe parime.

Kunata ime po ashtu është e fejuar, por gjithmonë ka qenë xheloze për mua.

Si vishesha, si flas e deri tek mënyra si më trajton vëllai i saj.

Kunata është e fejuar me një djalë prej vitesh, nuk po martohen sepse ai nuk po e ndan mendjen, mesa duket ai e ka kuptuar para nesh çfarë soji ka në krah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *