“Kaρa b.υrrin në s. htrαt me një f emër, i nxora jashtë ρara kοms hiηjve siç i ka b. ërë nëηα pa..”

E ftuar në emisionin “Historia ime” në Tv Klan, ka qenë Driola një grua 45 vjeç e cila ka rrë fyer historinë e jetës së saj dhe vështirësitë që ka kaluar në jetë.

Ajo tregon se u largua nga familja e prindërve pasi nuk pranoi të mart ohej me një burrë nga fshati, përfundoi në Korçë,

pas disa kohësh që punoi në një hotel dhe në du han, ajo shkoi në Pogradec për punë.

Aty u njoh dhe me ish-bashkëshortin e parë ku tregon se në fillim marrdh ënia e tyre ishte e mirë, por më pas e kapi në k r evat duke e tr a dht uar me një femër tjetër.

SHIKO VIDEON