“Kam ρυnuar si çmendur për t’i bërë”, Rama u dhυron liderëve të BE pjata të ρikturuara nga vetë ai, i drejtohet Scholz: Mund të hαsh spaghetti në të, nuk fshihet

Dreka e liderëve të BE-së dhe rajonit, që ishin në Tiranë më 16 tetor në kuadër të Procesit të Samitit të Berlinit, ka qenë e shoqëruar me një moment të veçantë.Para se te nisin drekën, atyre u ka mbërritur nga një kuti Piza me fytyrën e Edi Ramës, ndërsa në brendësi gjetën nga një pjatë të pikturuar nga vetë kryeministri.
Të gjithë u suprizuan, dhe ishte kryeministri i Holandës i pari që pyeti në lidhje me to.

“Si i ke bërë këtë?”, pyeti Rutte.
“Kam punuar si i çmendur për t’i bërë. Janë te gjitha të punuara me dorë. E dua Europën”, tha Rama.
Më tej ai iu drejtua kancelarit gjerman duke i thënë se mund të hante ushqim në to, pasi nuk fshihen.

“Mund të bësh spaghetti këtu, nuk hiqet”, i tha Rama, Scholz.
Më tej biseda u shoqërua me batuta, ku Rutte kërkonte të kishte 10% të fuqisë së Ramës.

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/2e5f86cd415966b0ba09936d0ec2c858/652fef38/video/tos/maliva/tos-maliva-ve-0068c799-us/oUbRIEVePJhg8WNuZ4BuEifxgQ8gDlAsLmnSbD/?a=1988&ch=0&cr=3&dr=0&lr=tiktok_m&cd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *