“Kam 5 υίte pa b. ërë …ks”, gr.υaja tregon arsγen ρse b. υrri e refυzon…!!

Një grua e martuar, ka ndarë me psikologe Deidren problemin e saj që e shqetëson prej vitesh. Ajo zbuloi se kishte plot pesë vite që nuk kishte bërë s*ks me bashkëshortin e saj.

Por më e keqja është justifikimi që i jep i shoqi… ai i thotë se nuk e shikon më si femër tërheqëse pasi pas lindjes së fëmijës ka shtuar në peshë.

“A duhet të largohem? Burri dhe unë kemi qenë së bashku për 23 vjet dhe kemi dy fëmijë, por ne nuk kemi kryer marrëdhënie s*ksuale në gati pesë vjet.

Burri im thotë se nuk më sheh më tërheqëse pas lindjes së fëmijëve sepse kam shtuar në peshë.

Pasi dëgjoi historinë e saj, psikologia Deidre u mundua që t’i japë këshillën më të mirë të mundshme.

“Të jesh i vetmuar në marrëdhënien tënde është një shenjë e qartë se diçka nuk është në rregull. Duket sikur marrëdhënia juaj po kalon në shumë sfida.

A duhet të largohesh? Mbase. Megjithëse ka hapa të tjerë që mund të dëshirosh të provosh përpara se ta bësh atë.

Nëse ai nuk është i gatshëm të bëjë përpjekje bashkë me tz për të shpëtuar këtë lidhje, atëherë është mirë që të ndaheni dhje të gjeni veten tuaj. Më besoni, e ardhmja juaj larg tij do të jetë më e ndritur”.