Kjo υαjze 18 υ. jeçαre ka një haII të madh: E kam DASΗNORlN 52-υ. jeç dhe të m. αrtυar, ρrobΙemin e kam me fëmijët e tij më…

Jam 18 vjeqe ndersa i dashuri esht i martuar dhe ka 52 vjet , Kemi plane se bashku me ka then se kur ti mbush 21 vjet do te jetojme se bashku.

Përshëndetje nese ka mundësi ta postoni an onim. Kam shum dëshir qe historia ime të postohet në faqen tuaj.


“Ndoshta ju do të më par agj yk oni keq, por po ju them që në fillim që s’më ka de tyr ua r për asgjë, unë e dua me gjithë shpirt.

Jam 18 vjeçe dhe kam një lidhje me një burrë të martuar që është 52 vjeç. Ai më do shumë.

Edhe unë e dua shumë. Ai më mban si princeshë. Gruan e tij nuk e do, por e mban për hatër të 3 fëmijëve.

Ai më ka premtuar që kur unë të mbush 21 vjeçe ne të dy do të jetojmë bashkë.

Do më marrë shtëpi në Tiranë dhe atje do kemi gjithçka ka një familje moderne.

Sepse unë nuk dua të jetoj më me mentalitetin e deri tashem dmth mentalitetin e Shëngjinit.

Më blen gjithçka, më çon ku të dua dhe madje tani afër do të bëjmë dhe një udhëtim në Maldive.

Nuk ka rëndësi mosha, sepse ai më trajton si një vajzë të madhe.