Kjo 21-υ. jeçare Ia pυnën për jetυar si q. εn dhe fiton miIionat tani: Gjithë jetën jam ηdjerë qe nυshe!

Shumica e njerëzve i duan qentë, me natyrën e tyre besnike dhe duan të luajnë, por jo të bëjnë si qen.

Por për vajzën 21-vjeçare është një gjë shumë e bukur.

Jenna Phillips, nga Austin, Texas, mendon se ka një lidhje shumë më të fortë me miqtë tanë me katër këmbë dhe ajo jeton si një qen tani.

Sillet si ata, ha si ata dhe ecën si ata. Ajo thotë se ndihet si qen.

Për dy vite që ajo punoi në një kl inikë, por më pas u lodh. 21-vje çarja tha:Ndihem si qen.

Unë thjesht dua të rrotullohem, të luaj të marr. Të gjitha këto. Unë gjithmonë kam vepruar si një qenushe.”

Vajza fiton miliona para vetëm nga videot ku bën si qen dhe ka shumë njerëz që duan ta shikojnë.

Grua që ndihet si një qen duke pozuar para kamerës dhe duke bere video ja…