Kjo është 17-υ jeçarja që i fe jυari e detγroi tα b. ënte me sh. okët e tij

Por një 17 vjeçare nga Gjilani nuk deshi të martohej me personin që ishte e fejuar dhe kishte vendosur që të braktisë familjen e të largohej me të dashurin e saj, në mesnatën e 23 shkurtit.

Pasi prindi i saj kishte lajmëruar rastin në Policinë Rajonale të Gjilanit, më 24 shkurt, i njëjti raportoi se e bija ishte kthyer.

E me gjasë rrugëtimi i saj kishte qenë mjaft i vështirë. Bazuar në dëshminë që ajo ka dhënë në Policinë e Kosovës

e të cilën e ka parë T7, e mitura ishte detyruar që të kryejë marrëdhënie sek su,ale me shokët e të dashurit të saj.

Mall tretimi ndaj saj kishte vazhduar edhe gjatë rrugës për në shtëpi. Nga katër të dyshuarit, tre prej tyre janë arr est,uar.

Të njëjtit kanë treguar versionin e tyre. E Prokuroria Themelore në Gjilan ka kërkuar caktimin e masës së parabu rgi,mit

ndaj të dyshuarve S.I, A.A dhe S.L pasi dyshohet se janë të përfshirë në veprën pen ale “Dhu ni mi”.