Kjo është nëηa 41-υ jeçαre puηon në f.αqet me “ρuΙΙë të k υqe” për të pagυar studimet υ αjzës, fiton 20,000 euro në muaj

Një nënë 41-vjeçare treguar se ka hapur një faqe në OnlyFans për të paguar shkollën e vajzës e cila studion për Juridik.

Ajo kënaq klientët nga kamera me foto dhe video provokuese dhe fiton rreth 20 mijë dollarë në muaj. 

Marcela Alonso, 41 vjeç, nga New York filloi këtë punë në 2017 për të bërë ca para shtesë dhe për të mbështetur vajzën e saj.

Kur filloi pandemia e koronavirusit, OnlyFans u bë burimi i saj kryesor i të ardhurave.

Marcela, e cila jeton në Manhattan ka thënë: Synimi im ka qenë gjithmonë që të përmirësoj jetën e vajzës sime dhe t’i ofroj asaj mundësitë që nuk ia kisha mundësuar më parë.

Marcella dikur ka punuar si striptiste, por para 6 vitesh ka hequr dorë nga kjo punë.

Edhe pse ishte në gjendje të financonte arsimin e vajzës së saj në një shkollë katolike, Marcela e kuptoi që puna e saj ditore nuk mbulonte sa duhet shpenzimet.

Kështu ajo vendosi të investojë kohën e saj para kompjuterit për të folur me klientët e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *