Korçαrja kαρ b υrrin me ρunonjësen të zhνes hur në s htrσt, u bën ‘gjέmën’…!!

Ndodh edhe keshtu… Nje grua nga Korça ka ka pur burrin e saj duke e tra.dhtuar.

Ajo tregon se burri i saj kishte punesuar nje vajze te re ne maga.zinen e tyre kohet e fundit.

Pikerisht ne kete vend ajo i ka gjetur të dy të zhv.eshur në amb.ientet e punës dhe ka telefonuar burrin e 40 vjeça res.

Por, pavarësisht telefonatës së saj asnjë masë nuk është marë pasi gruaja vijon punën në magazinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *