Korçari cmeηd rrjetin, momeηti “eρik” kur i shpjegon turistit si të shkojë në Shkodër

Një burrë nga Korça është filmuar nga kamera e një turisti të huaj teksa i shpjegonte se si të shkonte drejt Shkodrës.

Momenti më epik i videos është kur i rendit emrat e qyteteve dhe më pas i shpjegon në shqip se sa e gjatë është rruga.


“Si të shkoj në Shkodër?”, e pyet motoristi në gjuhën angleze ndërsa burri nga Korca i përgjigjet:

“Rruga Pogradec, Elbasan, Tiranë, Kruje, Shkodër.”

Më pas turisti e pyet se sa zgjat, 3 apo 4 orë, ndërsa burri bën gati pëllëmbën dhe tregon me gisht se Tirana është 190 kilometro larg. 

SHIKO VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *