Ky është emri i υërtetë i Rike Roçit!

Gjatë spektaklit të mbrëmshëm, u transmetua debati i ashpër mes Ilnisës dhe Rikes.

Debati mori vëmendje të madhe për shkak se vajzat filluan të prekin aspekte personale të njëra-tjetrës. Ilnisa, e pyeti Riken si e kishte emrin gjatë sepse nga emri duket dhe njeriu sipas saj. Rikja u ndje e prekur dhe i kërkoi të mos i përmendte emrin pasi ajo mban emrin e gjyshes.

“Mos guxo të përmendësh emrin tim, sepse kam emrin e gjyshes. Do më kërkosh falje për këtë që sapo the.”, tha Rikja tejet e acaruar. Për ju që jeni kureshtarë, emri i vërtetë i Rikes është Nife Roçi. dritare.net