Letra e υ αjzës shqiρtare: Mos më g jγkoni! Ai është 23 υjet më i mαdh se υnë, por në sh trαt më kέr kοn të… dhe υnë ia b.ëj!

“Përshëndetje, unë që po ju shkruaj jam një vajzë 20 vjeçe. Prej disa muajsh jam lidhur me një burrë të martuar të cilin e njoha në palestër. 

Ai është 43 vjeç por është mjaft i mbajtur dhe simpatik. Ditën e parë që e takova, u ulëm të pinim diçka në barin e hotelit ku kishim dhe palestrën.

Pasi kaluan disa orë ai më tha se kishte mbyllur një dhomë dhe se do të qëndronte aty atë natë, duke më ftuar kështu që të shkonim dhe të vazhdonim bisedën në dhomë.

Kështu bëmë, por pasi qëndruam edhe më shumë ai më tha se nuk ishte mirë të largohesha natënm, ndaj duhej të flija aty.

Sigurisht që fjeta dhe përfunduam duke bërë se.ks të paparë. Kështu nisi lidhja jonë dhe tani takohemi sa herë ai ka kohë për mua.

Por ajo që ka filluar të mos më pëlqejë nga kjo lidhje, janë dëshirat se/ksuale që ai ka.

Gjithmonë kur bëjmë se/ks ai më kërkon të vishem si infermiere, me uniformë shkolle apo veshje të tjera të ç/uditshme.

Unë i kam thënë se kjo gjë nuk më pëlqen por ai më tregoi se kjo i nx/iste fan/tazinë.

Madje tha se kishte dhe një lidhje me një vajzë 16 vjeçe të cilës po ashtu i kërkonte të mbante uniformën e shkollës, por ajo nuk e plotësonte ashtu si unë.

Nuk e di nëse kjo gjithë po më dëm/ton apo jo dhe nëse duhet t’ia ndërpres këtë lloj loje, pasi vërtetë nuk më pëlqen”.