“lshα e υ..rgjέr, në b αηjo mu afrυa dhe më…”, gαzetarja shqiρtare tregon momentin e υës htirë të jetës së saj: Më υshtrοί..

Gazetarja Dasara Karaiskaj ka bërë dje një rrëfim ndryshe për jetën e saj teksa ishte e ftuar në emisionin ‘EXPULS’.

E njohur ndryshe si gazetarja qe dikur i prekte gjokset të ftuarve, gazetari Ronaldo Sharka e pyeti atë nëse ka ndjerë ndonjëherë nuanca le sbikeje me kaq shumë gjo kse të prekurish, dhe ajo u shpreh: 

“Përkundrazi! Unë kam gati fobi nga le sbiket, në kuptimin që nëse ato do të më afroheshin me një qasje tjetër.

Unë kam shoqe dhe le sbike dhe nuk i dë noj. Kam një rast gati gati tr amautik.

Kam qenë aguridhe, e paprekur akoma, kur në banjot e një lokali më ndaloi një le sbike që ishte dhe shumë më e shkurtër se unë.

Më tha o shpirti… u ndjeva shumë keq! Ajo prap ushtroi pr esion”, tregoi Dasara.

Ajo shtoi se është tradicionale dhe se nuk ka lidhje me këto aventura.