Mαrtohet sërish deρυteti i PS-së, dalin pamjet nga ceremonia e dasmës (VIDEO)

Deputeti i Partisë Socialiste Arben Pëllumbi dhe bashkëshortja Dori Pëllumbi kanë ribërë ceremoninë tyre të martesës.

Në video e publikuara në rrjetet sociale, çifti shihet duke kërcyer në ritmet e këngës së Klajdi Harunit dhe Brunos.

Bashkëshortja e deputetit ka veshur një fustan të bardhë.

Ata janë prindër të tre fëmijëve, një djali dhe dy vajzave.

SHIKO VIDEON KËTU

https://www.instagram.com/tv/CfPmlqJq4Gr/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=971&rd=https%3A%2F%2Fwww.shqiperiaime.com.al&rp=%2F2022%2F06%2Fprinder-te-3-femijeve-martohet-serish-deputeti-i-ps-se-dalin-pamjet-nga-ceremonia-e-dasmes-video%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1671.3999999999069%2C%22ls%22%3A1058.1000000000931%2C%22le%22%3A1084%7D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *