Mοderαtorja shqiρtare rrë.zοhet në skeηë dhe bën nαmin, i dαΙin të gj ithα (VIDEO)

Për ata që mendojnë se puna në televizion është e lehtë, ata janë krejtësisht të gabuar,

njerëzit që punojnë para kamerave janë në gjendje të kalojnë kohë të vështira dhe situata të papritura në çdo kohë.

Kur ndodhin gjëra të paplanifikuara para kamerave, imazhet priren të viralizohen me shpejtësi të madhe

duke e transformuar atë ne menyre te shpejt ku asai i duken te gjitha per shkak te fustanit te shkurter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *