M ësυesja 31 υ.jeçe kαρet mąt dυke e b ërë me dy n. xëηësĺt e saj në makinë

Një mësuese 31 vjeçe e martuar është kapur duke e bërë me dy nxënësit e saj në makinë. Kjo ngjarje ka ndodhur në Amerikë.


Laura Dunker jepte mësim në Shkollën e Mesme Bedford në Ohio, SH.B.A.

Ajo i ka pranuar të gjitha ato që ka bërë me nxënësit e saj madje dhe ka treguar edhe se ka pasur shumë raste që i kishte ftuar ata në shtëpinë e tyre.

Lidhja e saj me nxënësit mund të ketë zgjatur disa muaj.

Më i sho kuar në gjithë këtë histori ka mbetur burri i 31 vjeçares.

Ai nuk kishte asnjë ide se çfarë bënte gruaja e tij.

Mësuesja do të marr një dë nim goxha të gjatë dhe nuk do të punojë më në shkolla.

Kujtojmë këtu se në Amerikë ka shumë raste të tilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *