“Mbarουa shkollën dhe nuk gjeja pυnë”, rrëfehet e r. eja që iu fut ρ…östitυciöηit

Një 28-vjeçare ka rrë.fyer his.torinë, kur ushtronte pro.stit.ucionin në një nga qendrat e masazhit në Tiranë.

Ajo ka thënë se e kishte shumë të vështirë që të dilte nga ajo punë, gjatë një intervistë për “Shqipëria Live”. “U futa ty, dhe pastaj mezi dola.

Unë kam studiuar për psikologji, doja punë por ishte shumë e vështirë. Duke kërkuar punë, në fillim ishte një intervistë e thjeshtë, më thanë do të mësohesh. 

Pas disa ditësh kuptova si funksiononte. Rroga bazë ishte 300, por nëse bënim shërbime shtesë (favore se.ks.uale)

paguhemi më shumë, jam paguar deri në treç.erekun e rrogës vetëm për një herë me një klient”, ka thënë ajo.

Më tej, 28-vjeçarja u shpreh se pronarja e qendrës së masazhit ishte në dijeni për çdo gjë.

“Menaxherja, pronarja ishte në dijeni, klientët prandaj vinin aty se e dinin. Unë kam qenë e detyruar, kam vazhduar kështu për 6 muaj.

Aty ishin goxha vajza dhe ndë.rrohe.shin shpesh. Mund të kenë qenë rreth moshës 21-25 vjeçe.

Kishte vajza që ishin shumë të kënaqura me punën, as që e mendonin të largoheshin”, u shpreh ajo.

Më pas klientët filluan t’i kërkonin favore sek.su.ale edhe jashtë punës dhe për këtë arsye vendosi që të tërhiqej.