Metόda më e re në club, nëse porositni ρije deri në 500 euro e merr νesh gjithë Ιokali

Të gjithë jemi hasur nëpër diskoteka me fishekzjarre dhe brohoritje nga kamarierët kur merren pije të shtrenjta, mirëpo një metode e re shërbimi është duke u aplikuar në një diskotekë në Kosovë.

Kur dikush nga klientët porosit pije në vlerë prej 500 euro, pijet i dërgohen bashkë me një pankartë me shumën që paguhet.

Në këtë mënyrë edhe të pranishmit e tjerë e kuptojnë kur dikush shpenzon shuma të mëdha në pije.