MiΙioneri shqiptar, “Shenki Versace” ia mbυsh këngëtareve dυartë me bαkshishe (VIDEO)

Milioneri shqiptar nga Shkupi, i njohur si “Shenki Versace” është i apasionuar pas firmës Versace, nga edhe e mori pseudonimin.

Ai shpesh mbanë ndenja luksoze ku fton këngetare të ndryshme. 


E në disa video të postuara nga “Shenki” shihet edhe grumbulli i parave qe ai i dhuron këngetareve si bakshish.

“Shenki” në videot që publikon shfaq shpesh edhe shtëpinë e tij luksoze te cilës i dha emrin “Villa Versace”,

si dhe shumë video tjera nga jeta e tij luksoze.

SHIKO VIDEON