Momenti EΡIK! Sρikeri nis të japë Ιajmet, sanitarja i shkon ρas: UPS!(Video)

TIRANË- Spikeri Edvin Peçi nuk ka qenë i vetëm në studion e “News24” sot për të dhënë lajmet e edicionit qendror.

Në një moment, kur është futur për të nisur edicionin, sanitarja nuk e ka kuptuar dhe ka vijuar nga puna.

Por në fakt ka hyrë në mes të transmetimit.

Kur e ka kuptuar ç’ka bërë ishte tepër vonë, ndaj dhe vendosi që të vazhdojnë si normalisht me punën e saj.

Ndërsa, ndoshta dhe pa e ditur ç’ndodhte nga pas, vazhdoi normalisht me edicionin.

Fiks sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Video Player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *