Mori celularin e mamit, “i bie taυani mbi k. okë” kur sheh mesazhet që s’i ρriste kurrë

Lisa Wagstaff,zbuloi surprizën më të hi dhur të jetës.Një ditë,ajo vendosi të kontrollonte llogarinë në Facebook të nënës,

pasi ajo kishte fjalëkalimin e saj dhe zbuloi se ajo kishte thënë “I love you” një djali që dukej shumë më i ri se ajo.

Por gjëja e pakëndshme erdhi më vonë, kur e kuptoi se dashnori mi stik i nënës së saj ishte burri i saj me emrin Sam,i cili ishte përgjigjur me të njëjtën frazë romantike.

“U ndjeva e tme rru ar kur pashë mesazhet mes nënës sime dhe të dashurit tim.

Ata kishin pasur një aventurë pas meje për disa muaj.Mami kishte dërguar edhe fotografitë e saj te Sami”,tha ajo.

Lisa u largua duke marrë fëmijët e saj.

Ajo gjithashtu tha se, aktualisht,ish-i i saj Sam dhe nëna e saj,Angie,vazhdojnë të jetojnë së bashku dhe nuk kanë tentuar të kontaktojnë për të ditur për familjen.Foto: