Ndαhet Lajmi i Ηidhυr, Aleksandar Vuçiq përfuηdon në sρitαΙ pasi…

Televizioni shtetëror i Serbisë njofton se Presidenti i Serbisë, Aleksander Vucic, në orët e vona është shtruar në spitalin ushtarak në Beograd.

Ai po dyshohet se është shtruar në spital për shkak të komplikimeve dhe probleme kardiake, poashtu në kushte anonimiteti thuhet se ai është infektuar poashtu nga korona. 

Këtë çështje janë munduar ta mbajnë të fshehur për opinionin të gjithë nga partia e Vucicit dhe nga ekzekutivi në Serbi.

Për këtë çështje ka folur zëdhendësi i qeverisë së Sërbisë, duke treguar që gjendja e Vucic është stabile,

dhe se do të mbahet në spital për disa analiza të thjeshta dhe se nuk ka nevoj që të brengoset aspak fare populli serb sepse Vucici do të kthehet edhe më i fort se që ishte.

Kjo është njëra ndër fotot që po qarkullon në media ku shihet Aleksander Vucic i shtrirë në spitalin ushtarak të Serbisë.