Nëna e 3 fëmijëve flet për υ αrësinë nga …. ksi: As 5 h erë në ditë nuk më mj. aftonin

Një nënë fëmijësh ka folur për var ësinë e saj ndaj s.e.ksit duke thënë se mar/rëdhëniet “pesë herë në ditë” nuk ishin të mjaftueshme.

Nëna e tre fëmijëve Rebecca Barker ka zbuluar se sjellja e pandreqshme e ka konsumuar atë që nga viti 2014 dhe ka shkat/ërruar një marrëd/hënie.

37-vjeçarja tha se ajo lutej vazhdimisht për s.e.ks. Ajo i tha BBC-së: “Në rastin më të keq madje edhe të bërit marrë/dhënie

s.e.ksuale pesë herë në ditë nuk ishte e mjaftueshme. Ndjeja sikur i gjithë trupi im e dëshironte atë.…