Nëse keηi ende Nokia 3310, komραnia kërkon t’ia riktheni, ata ju shpërbΙejnë

Nëse keni ende një telefon te vjetër model “Nokia3310” apo një aparature playstation

të vjetër në shtëpi mund të merrni deri në 2 mijë euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake”

tani vlen në ankand të paktën 200-300 euro megjithate duhet ne gjendje te mire dhe te punoje.