Nga Korça, Pogradeci dhe Deυolli drejt Tiranës, mijëra qytetar rrugës për në ρrotestë

8 orë na ndajnë nga protesta e Partisë Demokratike e thirrur nga ish-kryeministri Sali Berisha.

E teksa orët për nisjen e protestës të shumtë janë simpatizantët dhe qytetarët nga rrethet që do i bashkohen tubimit në Tiranë.

Pritet që një numër i madh qytetarësh të vijnë nga Korça, Pogradeci dhe Devolli. Janë rreth 1000 qytetarë që pritet të vijnë nga këto qytete në Tiranë.

Kujtojmë që protesta do të nisë në orën 19:00, policia ka marrë masën dhe ka kufizuar qarkullimin në disa rrugë të kryeqytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *